Felszerelés

Ft

A felszerelés ára a kiépítés típusától (egyszárnyú vagy kétszárnyú), a nyilás szélességétől és magasságától is függ, így a pontos összeget csak a megrendelés után tudjuk megmondani, de a lenti adatok az irányadóak.

Leírás

Vállaljuk mind Vivaldi, mind más gyártó által gyártott harmonikaajtók felszerelését is, ócsai telephelyünktől közúton (nem légvonalban) számított 80 km-es körön belül. Ez Budapest teljes területét, Pest megye nagy részét, valamint Bács-Kiskun és Fejér megye egy részét jelenti.

Harmonikaajtó-felszerelés árak:
Egyszárnyas harmonikaajtó méretre vágás nélkül: 7000 Ft
Egyszárnyas harmonikaajtó méretre vágással: 9000 Ft
kétszárnyas harmonikaajtó méretre vágás nélkül: 12000 Ft
Kétszárnyas harmonikaajtó méretre vágással: 15000 Ft
Bővítés kiegészítő panellel: 1000 Ft /panel
Minden további harmonikaajtó felszerelésére 2000 Ft árengedményt adunk a fenti árlistához képest.

A felszerelés követelményei
A harmonikaajtókat fel tudjuk szerelni akár egy régi faajtó keretébe, akár vakolt és festett falra, akár csempével burkolt falra, akár gipszkarton falra is, de gipszkarton falra csak akkor vállajuk, ha a harmonikaajtó kivánt felszerelési helyén kétoldalt és felül is található a gipszkarton alatt olyan tartó konzol – akár féből készült U-profil, akár fa gerenda – amelyhez a harmonikaajtó stabilan rögzíthető, mert önmagában csak a gipszkartonhoz való rögzítés nem ad megfelelő stabilitást az ajtónak.

Fém ajtókeretbe a harmonikaajtók beszerelhetősége bizonytalan, sok tényező függvénye. Kérésére megpróbáljuk, de a sikeres / tökéletes felszerelést nem tudjuk garantálni.

Fontos feltétel továbbá, hogy az ajtónyítás felső vonala vizszintes legyen, és az oldalfalak függőlegesek, de legalább a fogadó oldalon (a zárósínnél) függőleges legyen a fal vagy az ajtófélfa.