Kiegészítő panelek

2.500 Ft7.000 Ft

A rendelt kiegészítő panel(ek) színét a rendelt ajtóhoz igazítjuk automatikusan!

Kiürítés

Leírás

Kiegészítő panelek Vivaldi harmonikaajtókhoz, melyek minden tulajdonságban megegyeznek az adott ajtótípusban lévő panelekkel.

A standard harmonikaajtók maximális szélessége 82-86 cm típusfüggően, ennél szélesebb ajtó kiépítése kiegészítő panelekkel oldható meg. A szükséges panelek számát az adott típusú harmonikaajtó termékoldalán lévő táblázat szerint számolhatja ki.

A rendelt kiegészítő panel(ek) színét a rendelt ajtóhoz igazítjuk automatikusan. Ha egy korábban vásárolt Vivaldi ajtóhoz rendel kiegészítő panelt, kérjük hogy a rendelés feladásakor a megjegyzés rovatban jelezze a rendelni kívánt panel színét.
A kiegészítő paneleket görgővel és zsanérral együtt adjuk, a rendelt ajtóval egy csomagban, de azzal nem összeszerelve. Ha szeretné, hogy mi szereljük is be az ajtóba, kérjük, ezt jelezze szintén a megjegyzés rovatban. Ennek szerelési díja 1000 Ft / panel.
A kiegészítő paneleket érdemes az utolsó egész panel után beszerelni.

Pioneeer és Pioneer Glass ajtónál 110 cm feletti szélesség esetén, Accordion ajtónál 104 cm feletti szélesség esetén, az összes többi típusú ajtónál 101 cm feletti szélesség esetén kiegészítő vagy hosszú csúszósínre is szüksége lesz, mely webáruházunkban szintén megrendelhető.

További információk

Modellek

Pioneer, Accordion, Vera, Pioneer Glass, Crystalline Royal, Crystalline Classic, Cristalline Glass, Silver Square, Silver Spark