Rólunk


A Vivaldi harmonikaajtó magyarországi képviselete

Artmöbel Kft.
Székhely: 1143 Budapest, Tábornok utca 11/B. (Nem átvevőhely!)
Bemutatóterem és átvevőhely: 2364 Ócsa, Kiss Ernő utca 6/B.
Nyitva tartás: előzetes időpont-egyeztetéssel hétfőtől vasárnapig 0-24h
Adószám: 23066331-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-177899
Ügyvezető: Pap Levente
Telefon: +36 30 3810142
Email: info@harmonika-ajto.hu

Mint a Vivaldi harmonikaajtó magyarországi márkaképviseletének lelkes munkatársai állunk rendelkezésére, hogy segítsünk meghozni a legjobb választást. Nagyon büszkék vagyunk a Vivaldi harmonikaajtókra, melyek a Magyarországon kapható legjobb minőségű és legigényesebb dizájnú harmonikaajtók, és bátran merjük ajánlani őket mindenkinek.

Kérjük, hogy kérdés estén kattintson a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontra (GYIK), ha ott nem talál megfelelő választ, szívesen állunk rendelkezésére e-mailen vagy telefonon is.

A Vivaldi harmonikaajtó története


A Vivaldi Ltd. 1975-ben alakult a Ping-Tong városban, Tajvanban. Már a kezdetektől fogva az elsődleges szempont a minőség volt, hiszen olcsó és rossz minőségű harmonikaajtókból telített volt a piac már akkor is. A minőségnek és a nagy típus- és színválasztéknak köszönhetően hamar érkeztek komoly megrendelések Németországból, Hong-Kongból és Japánból.

A Vivaldi harmonikaajtóról

1991-ben A piaci növekedés és a termék jelentős nemzetközi kereslete szükségessé tette nagyobb gyárépület felépítését, és az üzem Kaohsiung városába (Tajvan) költözött. A Vivaldi harmonikaajtók ekkor már Közép-Ázsiát, Észak-Afrikát és egész Nyugat-Európát meghódították.

Ma a Vivaldi globális értékesítési hálózattal rendelkezik, és a legtöbb rendelés Észak-Amerikából érkezik.