Beltéri ajtó vagy mikor előnyös a harmonika ajtó?

Beltéri ajtó

Vivaldi harmonika ajtók csak a felül rögzített csúszósínt használják mozgásra és nem igényelnek az ajtókereten kívül más mozgásteret így olyan helyekre is alkalmas beépíteni ahol egyenletlen a padló, kevés a hely vagy csak egyszerűen gazdálkodni szeretnének a beltérrel. harmonika ajtó mint beltéri ajtó nagy előnye az is hogy, mivel nem érinti a padlót, sokkal könnyebb annak a tisztán tartása.
Beltéri ajtó vagy mikor előnyös a harmonika ajtó?bejegyzes

Előnyök:

Csendes és akadálymentes csúszómechanizmus növeli a használati élményt és a minőséges kivitel pedig erős tartást ad az ajtónak. Zárási megoldások az igényekhez vannak kialakítva így mindenki talál magának megoldást. Több mint 50 különböző modell négy -féle zárási móddal nagy választékot képvisel.
Vivaldi beltéri ajtókat szinte minden nyílásba be lehet szerelni. Az ajtók úgy vannak gyártva, hogy jobbos és balos is lehet. Még kétszárnyú kivitelezés is lehet ami szint több méteres átjárót is képes lezárni.
Standard magassága az ajtónak 202-203cm. Ha alacsonyabb ajtóra lenne szüksége finom fogazatú fűrésszel le lehet vágni az aljából. Itt nagyon fontos betartani a kétszer mérj és egyszer vágj népi bölcsességet. A szélességén viszont annál könnyebb módosítani, csak extra panelt kell hozzá rendelni. Ha a szélesség meghaladja a 110cm-t akkor 200cm-es csúszósínt is kell rendelni az extra panelekhez. Minden terméknél és panel terméknél ki van táblázva, hogy mekkora szélességhez mennyi plusz panelre van szükség.
Minden Vivaldi ajtó gyári csomagolásban van kiküldve a vevőhöz, számlával, összeszerelési útmutatóval és minden kellékkel – csak egy csillagos csavarhúzóra van szükség. A felszerelése könnyű és gyors de javasolt, hogy legalább ketten vállalkozzanak a szerelésre mert ketten többet látnak.