Harmonikaajtóink felszerelése


Vállaljuk mind Vivaldi, mind más gyártó által gyártott harmonikaajtók felszerelését is, ócsai telephelyünktől közúton (nem légvonalban) számított 80 km-es körön belül. Ez Budapest teljes területét, Pest megye nagy részét, valamint Bács-Kiskun és Fejér megye egy részét jelenti.

Az alábbi térképen tudja ellenőrizni a felszerelés helyszínének távolságát Ócsától


Harmonikaajtó-felszerelés árak:


  • Egyszárnyas harmonikaajtó méretre vágás nélkül: 7000 Ft
  • Egyszárnyas harmonikaajtó méretre vágással: 9000 Ft
  • kétszárnyas harmonikaajtó méretre vágás nélkül: 12000 Ft
  • Kétszárnyas harmonikaajtó méretre vágással: 15000 Ft
  • Bővítés kiegészítő panellel: 1000 Ft /panel

Minden további harmonikaajtó felszerelésére ugyanabban az időpontban 2000 Ft árengedményt adunk a fenti árlistához képest.

A felszerelés követelményei


A harmonikaajtókat fel tudjuk szerelni akár egy régi faajtó keretébe, akár vakolt, festett falra, akár csempével burkolt falra is.

Gipszkarton falra csak akkor vállajuk a felszerelést, ha a harmonikaajtó felszerelési helyén kétoldalt és felül is található a gipszkarton alatt olyan tartó konzol – akár fém U-profil, akár fa gerenda – amelyhez a harmonikaajtó stabilan rögzíthető, mert önmagában csak a gipszkartonhoz való rögzítés nem ad megfelelő stabilitást az ajtónak.

Fém ajtókeretbe a harmonikaajtók beszerelhetősége bizonytalan, sok tényező függvénye. Kérésére megpróbáljuk, de a sikeres / tökéletes felszerelést nem tudjuk garantálni.

Fontos megjegyezni, hogy megnehezíti a pontos felszerelést, exrtrém esetben el is lehetetlenítheti, ha az ajtónyítás felső vonala nem teljesen vízszintes, és az oldalfalak vagy ajtófélfák nem teljesen függőlegesek, különösen a fogadó oldalon (a zárósínnél).

Felszerelés igénylése


Megrendeléséhez csatolhatja felszerelési igényét is, ehhez kérjük kattintson ide.

Ha már korábban megrendelte az ajtót, és most csak a felszereléshez keres megoldást,
kérjük hívja kollégánkat: Pap Levente, tel. +36-30-381-0142